Mi az a Body Space vákuumos infra bicikli?

Body Space Vakumtherm fekvőbicikli egy innovatív fitnesz eszköz, ami zseniálisan kombinálja a vákuum technológiát az infrával. Különösen ajánlott gerinc és hátfájással szenvedőknek. A bicikli használata segít a súlyvesztésben, a kívánt alak elérésében és megtartásában, fokozza az állóképességet, feszesítik a bőrt, csökkenti a stresszt, rendszeres használatával megszűnik a narancsbőr (cellulit) és edzi az ereket. A body space vákuumos infra bicikli segítségével könnyen formába hozhatjuk magunkat, amellett hogy zsírégető hatással bír, a közérzetünket is javítja. A fogyókúra gyerekjáték vele.

A nagy fekvő terület biztosítja az intenzív edzés kényelmét. A gép nyomástehnologiával , vákuum és infra berendezéssel van felszerelve. Segíti méregtelenítés folyamatát is, valamint fokozza a vérkeringést. Az edzés, a vákuum és az infra együttes használatának köszönhetően, élénkíti a szövetek vérellátását és intenzívebbé teszi az anyagcserét. Alkalmas bármelyik korosztály részére illetve nagyobb túlsúllyal rendelkezőknek is határozottan ajánlott.

Mikor nem javasoljuk az infra shape használatát?

Ha lázas, beteg vagy. Ha daganatos megbetegedésed van. Terhesség esetén sem ajánlott, illetve ha szívbetegséged van.

Infrashape árak:

Ha nem vagy benne biztos hogy bérletet szeretnél váltani, de mindenképpen ki szeretnéd próbálni ezt a csodagépet, akkor lehetőséged van egy próbaalkalomra mindössze 3500.Ft-ért.

Mit tartalmaz egy próbaalkalom?

30perc géphasználatot, Dr.Kelen krémeket, sóterápiát, fólianadrágot, gyömbéres csalánteát. Törölközőről neked kell gondoskodnod.

A Dr.Kelen termékek mindennapi problémákra kínálnak egészségügyi, kozmetikai, kozmetológiai megoldást az egészségtudatos felhasználók részére. Termékeikkel a szépség és egészség összhangjának megteremtésére törekszik.

Bérletek:

Lehetőséged van arany, ezüst illetve a bronz bérletek közül választani. Értelemszerűen minél nagyobb csomagot vásárolsz meg, annál több kiegészítő és alkalom is jár hozzá.