Body Space Vacu Therm: A legmodernebb és leghatékonyabb technológiák egyike, amely megszünteti a narancsbőrt, mindezt az infralámpák és vákuum együttes erejével éri el. A meleg fény hatására felgyorsul a nyirokkeringés, segítve a test méregtelenítését, emellett jó hatással van a szervezet zsírbontó képességére is. Infratrainer edzés közben az emberi test 2x több kalóriát éget el, mint egy kerékpár vagy futópad használatakor.

Az infratrainer edzés közben kétszer annyi zsírt lehet elégetni

Az infratrainer edzés közben kétszer annyi zsírt lehet elégetni

A vákuum a vérkeringést serkenti, javítja a szövetek vérellátását, ami a hagyományos sportoláshoz képest gyorsabb zsírégetést eredményez. A gépek paraméterei szabályozhatóak, így kezdőktől haladókig mindenki beállíthatja a számára megfelelő fokozatot.

Kinek ajánljuk?

Ajánljuk fogyni vágyóknak, narancsbőrrel küzdőknek, sportolóknak, életmódváltásba kezdőknek és mindenkinek, aki egészségesen szeretne élni!

Kinek nem ajánljuk?

Terhes nőknek, lázas betegeknek, friss műtét után és daganatos betegeknek.

Miért olyan jó az infra bicikli?

Népszerűségének kulcsa nem más, minthogy az infrahő hatása megsokszorozza az egyidejűleg végzett testedzés eredményességét. Az infrafény mélyen hatol a szövetekbe, serkenti a sejtanyagcserét, a vérkeringést, így felgyorsulnak a méregtelenítő folyamatok. A legfontosabb a testedzés, mivel az izommozgásnak jelentős szerepet játszik a nyirok áramoltatásában, akárcsak a szívnek a vérkeringésben: az nagy izmok összehúzódása és ernyedése egy szívóhatást fejt ki a vér és nyirokerekben, ezáltal áramoltatja a vért és nyirokfolyadékot. Egy professzionális eszköz, ami fel lett szerelve vákuum és infra technológiával.

A mozgás hatására folyamatosan nő a nyirokkeringés. A vákuum technológia tovább serkenti a folyamatokat, így a salakanyagok gyorsabban ürülnek a szervezetből, és a kötőszövetek fellazulnak. Karcsúsító, bőrtisztító, narancsbőr eltüntető, bőrfeszesítő, zsírégető hatása tökéletesen kiegészíti az edzést, maximálisra fokozza hatékonyságát. Az infrashape gép használata jobb közérzetet biztosít számunkra.

Infrashape árak: Három féle bérletet van lehetőségünk megvásárolni; bronz, ezüst arany. Az ezüst és arany bérletek tartalmaznak kiegészitő termékeket is, (L-karnitin).