Body Space

Szalonunk Body Space Vacu Therm gépekkel felszerelt életmód- és fogyasztóközpont. Ezek olyan, az Infrashape és Infratrainer gépekhez hasonló innovatív fitnesz eszközök, ahol a fitnesz gépeket ötvözik vákuum kezeléssel és infra lámpákkal.

Dr.Kelen

Hogy a legrövidebb időn belül elérjük a maximális hatást, az edzésekhez biztosítjuk számodra a tökéletes alakformáló krémet is! Szuper, igaz?

…és ez még nem minden!
Edzés után használd a Fit Firm bőrfeszesítő krémet, ami szintén benne van az árban.

InfraAqua Oxigen Plus

Egy ilyen szuper hatékony edzés során roppant fontos a megfelelő minőségű és mennyiségű folyadékpótlás. A InfraAqua Oxigen Plus oxigénnel dúsított víz serkenti a sejtek anyagcseréjét, növeli a teljesítőképességet és csökkenti a vér tejsavszintjét.

Minden edzés mellé kapsz ajándékba!

L-Karnitin

Teljesen természetes anyag , amely gyorsítja az anyagcserét, energizálja és vitalizálja a testet. Az energia szállítójaként is nevezik, hiszen legfontosabb szerepe, hogy támogatja a zsírokból való energiatermelést.

Sóterápia

Az edzés egy sófalakkal ellátott helységben történik, így még a belélegzett levegő is Téged támogat. Méregtelenít, tisztítja a légző járatokat, fokozza a teherbírást, oldja a stresszt.

Törölköző használat

Most már te is látod, hogy nálam garantáltan izzasztó élményben lesz részed?!
Törölközőre biztosan szükséged lesz! Válaszd az arany bérletet, ami tartalmazza az ingyenes törölköző használat.

Állapotfelmérés és visszamérés

Én is nő vagyok, így pontosan tudom, mennyire fontos nekünk, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy igazi nőnek érezhessük magunkat. Szükségünk van a sikerélményre, a pozitív visszacsatolásra. Hogy lásd honnan indultál és meddig jutottál, lehetőség van a változások folyamatos nyomon követésére. Vedd igénybe szalonunk állapotfelmérő és rendszeres kontroll szolgáltatását!

Ingyenes Wifi használat

Ha korábban érkeztél vagy edzés után még ejtőznél picit, pihenj meg gyönyörű várónkban, ahol minden kedves vendégünk számára ingyenes a wifi használat.

Terasz

Pihenj és internetezz a gyönyörű növényektől körülvett teraszon.

Látod, én mindenre gondoltam!

Ne felejtsd el itt minden Érted van!