Közismert tény, hogy a narancsbőr a nők egyik legnagyobb ellensége. A leginkább comb-, has-, csípő- és fenéktájon jelentkező kellemetlen esztétikai problémák, testi problémákhoz és önértékelés elvesztéséhez is vezethetnek. Ha a méreganyagok felhalmozódnak a szervezetben, előbb vagy utóbb bizonyos betegségek is felütik a fejüket. A súlytöbblet, a krónikus fáradtság vagy éppen az alvászavar figyelmeztető jel lehet. Viszont az is megjegyezhető, hogy a mai világban ritka az a személy, aki időközönként ne tapasztalná ezeket a tüneteket. A rendszeres infrashape edzés rengeteg kalóriát éget el és segítségével elköszönhetünk a narancsbőrtől is.

Az infrashape zsírégető hatással bír és jó a narancsbőr ellen

Az infrashape zsírégető hatással bír és jó a narancsbőr ellen

Infrashape horizontal

Maga a gép alapját egy fekvő kerékpár adja, melyet egy speciális kapszula vesz körbe, amibe többféle modern technológiát sűrítettek bele, mint a vákuum, infra fény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők. Emellett a készülék megjelenésében is egyedülálló, luxus érzetet kelt, hiszen érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, a kényelmes használatot pedig a bőrborítás garantálja. A gépnek többféle üzemmódja van, így mindenkinek személyre szabott edzést tud nyújtani, annak megfelelően, hogy mi a végcél. Legnagyobb előnye talán abban rejlik, hogy biztonságos használatot nyújt, még a nagyobb testsúllyal rendelkezőknek is. Egy biztos, a zsírégetés garantált. Az életmód váltás egyik nagy segítsége ez a csoda gép. Nem csak egészségesebbek, fittebbek leszünk tőle, de még fogyunk és formálódunk a zsírégető hatása által. A vákuum, a zsírégető krémek és az extrém meleg miatt akár 800-1200 kalóriát égethetsz 30 perc alatt. Nagyon fontos a folyadék pótlása.

Infrashape Előnyei

Nem terheli meg az ízületeket, meg tudod támasztani a derekad, így a derékfájósok is könnyedén végezhetnek edzést, egy viszonylag kényelmesebb pozícióban. Akkor is szuper választás, ha nagyobb túlsúllyal küzdesz; ilyen esetekben a futás az ízületekre mért extra terhelés miatt egyáltalán nem javasolt.

Egyedül edzhetsz, nem kell másokkal megosztanod a kardio gépeket, nincs várakozás, nagyon igényesek, szépen Itt teljesen egyedül és a kedvenc sorozataiddal, zenéiddel, videóiddal pipálhatod ki az edzést!