Echinacea

A hétköznapi immunerősítők között akadnak ám igazi csodák is, amikről az ember kevesebbet hall. Ilyen kis csoda az echinacea vagy másnéven kasvirág. Sokan nem tudják, de ez az egyik leghatékonyabb immunerősítő növény.

Különlegessége, hogy nem csak bizonyos betegségek ellen hat, hanem valamennyi fertőzés, káros baktérium, vírus, parazita és gomba ellen is hatásos védelmet biztosít.

Javítja az immunválaszt, mivel a szervezet azon sejtjeire hat, mely a behatolók ellen véd, így a szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot azokkal szemben.

Illetve rendkívül gyorsan fejti ki hatását; míg egy vitaminkúrának több nap kell, addig a kasvirág kb. 24 óra alatt éri el ugyanezt, még pedig úgy, hogy növeli az immunsejtek aktivitását, így hatékonyabbá teszi azokat.

Elsősorban megfázás, influenza, légúti megbetegedések, illetve nőgyógyászati fertőzések, sőt candida kezelésére is ajánlják. Már a betegség első tüneteinek megjelenésekor érdemes elkezdeni fogyasztani, mivel megszünteti a kellemetlen tüneteket és gyorsítja a betegség lefolyását.

Immunerősítő hatása mellett, rendkívül jó gyulladáscsökkentő is!

Bónusz: pattanásos, gyulladásos bőr esetén is hatékony segítség lehet.