Virágterápia

Ma egy picit az ezotéria világába kalandozunk, mégpedig a virágterápiáról osztunk meg pár gondolatot. Először is a virágterápiát Bach-virágterápiának szokták nevezni, mivel Edward Bach brit orvos volt az, aki kidolgozta ezt az alternatív gyógymódot. Az alapgondolattal teljesen egyetértünk; miszerint minden testi tünet lelki problémára vezethető vissza, vagyis, ha a lelki gondot orvosoljuk, a test is nagyobb eséllyel gyógyul meg. A kidolgozott módszer 38 lelki problémára kínál megoldást 38 különböző vadvirág gyógyító hatásával, amikből legtöbbször cseppeket készítenek. Ezek az esszenciák, nem csak meglévő probléma esetén, hanem preventív jelleggel is alkalmazhatóak, akár önállóan, akár más orvosi terápiával karöltve és természetesen egymással is kombinálhatóak.

A mostani élethelyzetben is adhatunk neki egy esélyt, mivel bizonytalanság, félelem, depresszió, szorongás, magány vagy akár túlzott aggódás esetén is hatásos megoldást kínálhatnak. Erősítik a szervezet öngyógyító erejét, harmonizálják a kedélyállapotot.

Használatuk teljesen biztonságos, nem tartalmaznak virágport, sem más allergén anyagot és mellékhatásuk sincs.

Bónusz: létezik egy ún. elsősegély csepp is, a 39. csepp, ami 5 virágesszencia keveréke. Vészhelyzeti állapotban, krízishelyzetben szedhető csak, kúraszerű alkalmazása nem javasolt.