Manapság már a diétázók többsége minél gyorsabb és látványosabb fogyás elérésére törekszik. Mint tudjuk a fogyás alapja a kalóriaszegény, de emellett egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Ez azonban nem mindig ilyen egyszerű, hiszen az időhiány és a napi teendők elvégzése mellett, nem mindig jut idő a megfelelő táplálkozásra és a sportolásra. Nem könnyű megtalálni a számukra legmegfelelőbb és emellett leghatékonyabb edzésváltozatot.

Infra bicikli előnyei és hatékonysága

Infra bicikli előnyei és hatékonysága

Napjainkban már számos lehetőség áll rendelkezésre, azonban akik nem túl időigényes de hatékony mozgásformát szeretnének választani, azok számára kiváló választás lehet az infra bicikli, amely gyors eredményt ígér már az első pár használat után is.

Miben is rejlik az infra bicikli hatékonysága?

A hagyományos szobabiciklikkel ellentétben az infra bicikli esetén az edzés egy deréktól lefelé zárt kapszulában történik (a test deréktól felfelé viszont nincs bezárva). A kapszula belsejében ugyanúgy kell tekerni, mint egy normális bicikli esetében, azonban ezen eszköz hatékonyságát beépített infralámpák és vákuum növeli.

E mozgás alapvetően beindítja a zsírégetést de emellett is számos olyan funkcióval van ellátva, amelyek még jobban növelik az edzés hatékonyságát és intenzivitását. A beépített infralámpa által kibocsátott infrasugarak felmelegítik a bőr alatt levő zsírszöveteket ezzel beindítva a zsírégetést. Az együttes technológiák hatására, tehát a folyamatos zsírégetés mellett felgyorsul az anyagcsere, illetve beindulnak a méregtelenítő folyamatok(a méreganyagok nagy része az intenzív izzadsággal távozik).

Az infra bicikli főbb előnyei

  • e modern alakformáló eszköz használata nem terheli meg az ízületeket és a gerincet, még túlsúly esetében sem
  • jótékony hatását nem csak az izmokra fejti ki, hiszen pszichésen is jó hatással van az emberre( beindítja az endorfitermelést, ezáltal csökkenti a stresszt és a szorongást)
  • hatékony narancsbőr ellen
  • használata teljesen biztonságos, a kibocsátott infravörös fény ugyanis nem károsítja a bőrszöveteket

Végezetül tehát azt fontos leszögezni, hogy bár sok helyen erre külön nem hívják fel a figyelmet, de a megfelelő és változatos étrend nélkül nem lehet nagyobb sikert elérni.Akármilyen csodaedzésről is legyen szó, a helyes étkezés elkerülhetetlen, így aki fogyni szeretne annak érdemes egy teljes életmódváltással kezdenie.